EXPERIENCIAS EN VELERO

ALQUILER DE VELEROS Y SALIDAS DESDE PALAMÓS

Lloguer de velers Costa Brava.
Vadevela t’ofereix el servei d’excursions i lloguer de velers a Palamós/Costa Brava.

GESTIÓ DIRECTE DELS NOSTRES VELERS.

Experiència, confiança, flexibilitat…

ALQUILER DE VELERO CON PATRÓN

El veler SUN ODYSSEY 40 té unes qualitats de navegació i confort idònies per explorar tots els racons de l’espai protegit PALAMÓS-CASTELL-CAP ROIG-CALELLA.

Si vols compartir l’experiència, vine un matí o tarda al veler amb la parella, família o amics. Sorprèn fent el comiat de soltera al nostre veler o l’aniversari de la teva parella amb amics  trian el VAL REGAL Vadevela.

ALQUILER VELERO SIN PATRÓN

Si ets navegant i ja disposes de titulació nàutica i una certa experiència, tens a partir de només 142,14 €/dia el veler BREEZE agafant els FORFAITS SAILING 7 DAYS LOW SEASON.

El OCEANIS 331 és un veler àgil, fàcil de navegar i espaios. Et recomanarem les millors cales en funció dels vents, perquè gaudeixis de la navegació amb seguretat.

Disposem també d’un de les millors amarres del Port Marina de Palamós per facilitar les maniobres d’entrada i sortida. A part, també teniu disponible wifi, dutxes, restaurant i pàrquing (pregunteu per bono).

Si vols refrescar coneixements, preguntar disponibilitat.

Viu l’experiència de navegar en veler per la Costa Brava

SUN ODYSSEY 40

Lloguer de veler complert SUN ODYSSEY 40 amb patró. Des de 390 €/veler. Tots els dissabtes sortides per 50 €/persona (de 11h a 14 h)

Más info
lloguer veler Palamos

OCEANIS 331

Veler OCEANIS 331 sense patró. OFERTA!!! DESDE 142,50 €/dia. (FORFAIT SEMANA)

Más info

Lloguer d’embarcacions i velers a Palamós al cor de la Costa Brava.

Gaudeix de les teves vacances amb veler, fem sortides amb velers per empresa, comiat soltera en veler, diferents activitats a vela per la Costa Brava.

Excursions  amb  velers i lloguer de velers per famílies o amics des de Palamós cap a Begur, les illes formigues, Calella, Llafranc i Tamariu o en sentit sud cap a Sant Antoni de Calonge, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols o fins a Tossa de Mar.

Lloguer de velers Costa Brava
Lloguer de velers Costa Brava
Lloguer de velers Costa Brava