ET PROPOSEM DUES MANERES DE GAUDIR DELS NOSTRES VELERS DE LLOGUER A PALAMÓS:

-Lloguer de veler si no tens titulació: Navegar a bord del nostre veler SUN ODYSSEY 40 de 12 metres amb capacitat de fins a 11 persones. Vine amb la teva parella, família o amics i gaudeix a bord sense preocupacions i amb total seguretat.

Sortides de migdia o dia per l’Espai protegit de la Platja de Castell (Palamós) fins als ocres penya-segats de Cap Roig (Calella de Palafrugell)

-Lloguer de veler amb titulació: Navega al teu aire amb el DEHLER 31 DE 9,40 metres. Amb ell podràs explorar tota la Costa Brava navegant diversos dies cap al nord fins a Cadaques o cap al sud fins a Tossa de Mar o simplement passar el dia per navegar per la costa de Palamos.

T’informarem sobre les característiques de la zona de la Costa Brava que vulguis explorar, t’assessorarem dels millors fondejos i camps de boies, estarem sempre pendents que la teva navegació sigui una de les millors experiències per gaudir-ne.

Ah! Diposem d’amarradors espaiosos amb gran zona de maniobra al Port Marina de Palamos, perquè tinguis un bon atracament sense angoixes.

Si necessites refrescar coneixements per navegar amb més seguretat, podem navegar amb tu unes hores fins que tu ho decideixis.

També disposem d’un FORFAIT econòmic (fora de temporada) perquè no desconnectis i puguis adquirir l’experiència necessària per quan facis el lloguer del veler amb la teva família o amics a les teves vacances.

Si tens més dubtes, pots consultar la pàgina de FAQS o contactar amb nosaltres per correu electrònic o WhatsApp